Alegem sau suntem Alesi?

Buna intrebare,dar cred ca ar trebui redus sau la una dintre ele sau la ambele.Normal ar trebui noi sa alegem,dar totusi sunt unele conditii pe care viata ti le impune in asa mod,incit suntem alesi si altfel e imposibil.
Sunt momente cand la prima vedere se intimpla ca tu esti ales,apoi deja tu decizi sa ramai ales,sau alegi.
Sunt momente cand esti ales,dar iesire nu mai ai ca sa alegi si tu,doar sa te conformezi alegerii tale.

Sunt momente cand intai noi alegem,apoi suntem alesi. Si iarasi sunt momente cand doar alegem.
Deci nu putem sa ne oprim la un standart,dar daca am incerca sa-l gasim acel standart,atunci am putea spune ca fiecare om este ales pentru misiunea sa.Si anume aceasta alegere e facuta de cel ce ne-a creat: DUMNEZEU !
Se zice ca de la nastere fiecarui prunc ii este scrisa cartea vietii,ceea ce ar insemna ca a fost ales pentru a trai viata dupa cum e fost predestinata.

Deseori vreau s-o fac pe a mea,s-o fac pe placul meu,nu vreau sa ma conformez cu ceea ce imi este scris,incerc sa-mi aleg singur calea.Oare facem mai rau sau e spre bine ca incercam singuri sa ne gasim drumul pe care sa mergem?

Se mai spune ca de soarta nu poti fugi 🙂

Oare isi are rostul sa incercam? Sa luptam impotriva destinului? Parerea mea cred,ca e mai bine sa mearga de la sine,decit sa complicam lucrurile. Dar oare merge de la sine? Ceea ce facem noi zi cu zi,incercam sa gasim noi solutii problemelor sociale,luptam impotriva neplacerilor,oare am putea numi aceasta de la sine?

De la sine viata alege ca noi sa ne comportam in asa mod,ca anume aceasta sa facem intr-o zi,alta sa facem in alta zi. Totul precum si este scris si faptul ca noi luptam pentru ceva si ca nu dorim sa facem una,dar dorim alta,totul e predestinat,totul se cuprinde in enuntul: lasam sa mearga de la sine.

Merge de la sine,dar totusi rolul important il jucam noi de a alege sau de a fi alesi. Cred ca una fara alta nu exista,acestea doua sunt surori care merg paralel pe acelasi drum.