Am revenit cu forte proaspete

The end is not near, it’s here, cum ar zice titlul ultimului episod al unui popular show de televiziune pentru gagici. Deci s-a terminat si vacanta mea, damn it. Vacanta frumoasa pe care am savurat-o din plin. Multumesc pentru urari si tot, sper ca ati avut sarbatori de turta dulce sau sarbatori de bere pentru baieti.

Acum ma asteapta zilele horror. Mi-e frica de luna asta ca vampirilor de lumina si nu exagerez. Cartea de legislatie auto imi ranjea nepoliticoasa asa ca am mutat-o cativa centimetri mai incolo, pentru ca ma speria. Pe fundul gentii mele se afla toate cursurile xeroxate in ultima zi de Bucuresti de la o colega, toate materiile, toate cartile, toate nebuniile. Le am, sunt pregatite, probleme texte si proiecte.

Ramane doar sa ma apuc de ele, care este fara indoiala cea mai grea parte. Dar pana atunci sa iau examenul ala blestemat de carnet, pentru ca daca mai trebuie sa ma intorc de 30 de ori sa ma programez si sa il repet, ma dau aia afara de la job ca imi iau prea mult concediu.