Comunicam cu cititorii

Blogul asta are o facilitate deosebita. Bine, nu mi-a venit cu facilitatea la pachet, am cautat si rascautat pana am gasit facilitatea dupa care am implementat-o cu manutele mele iar acum ea functioneaza bine mersi si ma tine pe mine la curent cu tot ce am nevoie sa stiu.

Vorbesc, desigur, despre aplicatia aia care va numara, va contorizeaza, va imparte pe nationalitati, pe tari de provenienta, pe IP-uri, imi spune cum se numeste reteaua de internet de pe care intrati sau si mai bine, firma de la care imi cititi blogul. Iar eu aflu lucruri interesante si ma minunez de ele. Iar pentru ca voi nu puteti intra acolo sa vedeti chestiile alea, nu pentru ca n-ati sti sa dati un click, dar pentru ca nu vreau eu (fiindca daca o sa vada toata lumea cate sute de cititori am eu, o sa primesc oferte de reclame si nu doresc 🙂 ).

Deci incep acest post prin a saluta diversi si diverse persoane care trec pe aici poate zilnic, poate din intamplare, si va spun si voua cate se pot afla cu ajutorul butonului magic. Cu asta, le fac si reclama celor de la Statcounter, care nu stiu pentru cat timp isi vor mai pune la dispozitie serviciile gratuit.

Deci da. In primul rand as vrea sa salut cele doua persoane de la Ogilvy si de la Mccann care au intrat pe blog, pentru oferte de angajare si alte cereri putem discuta pe mail. Gata monica, glumeam of cors, sa nu ne atacam inutil. Si totusi, atat de multe se pot intampla in blogosfera asta ca nici nu imi pot eu imagina, din interiorul acestei carcase mici de om pe care o duc dupa mine ca melcu.

Apoi as vrea sa ii salut pe domnul Marius Fekete si Serban Constantinescu, unicii doi care si-au pus numele acolo unde de obicei apare firma. Dat fiind ca ei sunt singurii care imi apar ca persoane tangibile, ii salut. Buna si buna.

Acum sa trecem la cei din tarile calde care imi viziteaza blogul. Avem 4 persoane din SUA si canada, dintre care ii suspectez pe fostii mei colegi de clasa plecati la studii. Se plictisesc si intra pe blogul meu. Avem si nationalitati mai ciudate, cineva din India si cineva din Qatar, oare cum o fi sa fi roman sa locuiesti acolo? Povestiti-mi si mie un pic, daca mai dati pe aici. Avem si entry-uri din tari mai apropiate, 2 din anglia, 2 din italia, 2 din germania cineva din franta si cineva din belgia. As putea sa ii iau si pe astia pe nume, asa, pe ghicitelea, pentru ca aproape pe toti ii cunosc. Ii salut si pe romani, of cors, care sunt in numar cel mai mare.

Sa trecem la chestii mai interesante. Am pe cineva de la National Power Grid Company Transelectrica Sa, buna! Daca iti place blogul meu, nu discutam si noi pentru o reducere la curent sau ceva? Ca eu iti infrumusetez ziua zi de zi, ma astept sa fie si ziua mea infrumusetata din alte parti. Gandeste-te la asta si discutam. Avem studenti sau profesori de la universitati. Avem de la ASE, de la Babes Boyiai (mi-e lene sa ma uit cum se scrie) si Poli. Va plictisiti la scoala heh? E frumos sa stai pe bloguri de la facultate? Pai nu stiu ce sa zic in acest caz. Cine e de la ASE, sa ma treaca si pe mine restanta aia la contabilitate, ca ma mananca cu zilele. In curand nu-mi va mai iesi ficatul bine la analize. La naiba.