Constat ca trebuie sa ma tund, iar.

Pentru ca nu am nimic altceva mai bun de scris, va plictisesc cu astea.

Constat ca trebuie sa ma tund, iar. Ultima oara am fost la o tanti care mi-a luat destul de multi bani pentru nu prea mult efort. Adica na, cum sa zic, nu arata rau, dar nici n-am plecat de acolo iubindu-mi freza, cum ar trebui sa plece orice fata de la un coafor la care a lasat o suma considerabila.

Femeia o fi vrut sa fie safe, sa nu-i sar in cap ca-mi face nebunii in par. Acum doua dati am fost la Fabrizio, care pentru o suma si mai mare mi-a facut ceva chiar misto. Dar a fost prea enorm, era sa vomit cand am auzit cat am de platit. Chiar e imposibil sa te tunzi in Bucurestiul asta cu 100 de ron si sa iti placa ce a iesit? Refuz sa cred asta! Asa ca sunt in continuare in cautarea coaforului perfect.

Deci nu vreti sa stiti ce coama am incap. Parul mi se revarsa in suvoaie peste spate, trebuie tras si intins si periat si ingrijit ore in sir inainte sa pot iesi din casa. 3 zile din 5 mi-e prea lene sa ma gandesc la ceva nou si deci imi fac o coada impletita.

Asta cred ca deja spune multe despre situatia in care s-a ajuns. Un astfel de comportament este inadmisibil intr-o agentie in care femeile se dau peste cap (simtiti jocul de cuvinte, da? talent, nene) sa arate bine, sunt toate frezate, imbracate si parfumate zici ca se duc la Miss la fiecare sfarsit de zi. Si probabil chiar se duc, doar ca pe mine nu ma invita pentru ca la Miss nu poate participa nimeni cu coada impletita!