Cum sa te comporti civilizat intr-un magazin de cosmetice

Trecand prin perioada melancolica anuala, am hotarat sa sar peste o zi de scoala pentru a-mi limpezi gandurile. Dupa cateva ore bunicele de plimbat ca nebuna pe strazi si oprindu-ma 5 min pentru a-mi lua nspe mii de cafele, am hotarat sa dau o tura prin mall pentru a-mi mai clati ochii avand in vedere ca a inceput si sezonul cald.

Nu sunt chiar o impatimita a shoppingului de haine/pantofi, dar cand vine vorba de farduri as sta si ore intregi sa ma uit. Defapt nu stiu cati dintre voi stiu pasiunea mea cu adevarat bolnava pentru farduri, sunt poate singurele produse de care as cumpara la nesfarsit. Nu atat cat sa folosesc 100 o data , ca nu sunt genu care sa se dea cu fond de ten cat sa-l iei cu spaclu de pe fata sau sa-mi cada buzele de pe fatza de la cat ruj e pe ele, imi place pur si simplu sa am de toate ca nu se stie niciodata 😀

Dar ma rog, trecand la subiect.

Intru foarte incantata in Sephora vazand si afis afara cu o reclama la un parfum nou. Iau bucatica de carton pentru tester dau cu parfum pe ea, miros..mirosea oribil. Ma duc sa arunc la gunoi cartonul respectiv, cand…vad o tipa care foarte senina ia parfumul, se da pe gat si pe incheieturi si iese din magazin O.O

HOLY ZOMBIE JESUS!

Pe langa faptul ca au vazut-o inca 3 doamne inafara de mine, fata chiar nu avea niciun stres. A intrat ca la ea in camera si s-a dat cu parfumul ca si cum al fi ei vazandu-si dup-aia de drum.

Deci…pe langa faptul ca este cel mai taranesc lucru care l-am vazut intr-un magazin mai este si..nici nu stiu cum sa-i zic, adica penibil ar fi prea putin spus. As putea chiar exagera si sa pun SCANDALOS.

Deci cum..cum?!

Si chestie ingrijoratoare e ca domnisoara in cauza nu este singura taranca venita la capitala, ca altfel nu pot sa-i zic. De nu stiu cate ori am vazut doamne si domnisoare care iau testerele (rujuri, glossuri, corectoare, rimeluri, dermatograge etc) si se dau cu ele ca si cum ar fi ale lor….

Scumpele mele, lasa-ti ca sunteti prost crescute si nu aveti cei 7 ani de acasa si bla bla…dar dragelor…aveti idee cate boli puteti lua in felul asta? Ganditi-va ca cine stie cati oameni s-au dat inaintea voastra cu cosmeticele respective, persoane care poate nu sunt la zi cu igiena fizica si care nu au toate analizele facute..deci Doamne, e chiar…scarbos!

Si revenind la buna crestere…magazinele de genu acesta nu ofera testere ca voi sa va retusati machiajul sau sa va dati cu parfum in cazu in care n-aveti acasa…mama deci nici nu mai stiu ce sa zic..sunt atat de scarbita…

Dragi doamne si domnisoare care cititi acest post, va rog nu faceti aceeasi prostie ca personajele mai sus enumerate.