Gelozie fara limite

Se pare ca unii nu stiu cand sa se opreasca. Gelozia are si ea o limita, esti gelos, ca asa mai e in viata, mai o “palma”, mai o floare… dar cand vezi ca nu se poate si nu se poate, opreste-te. Nu are rost sa insisti, sa incatusezi partenerul daca vezi de la inceput ca nu se poate.

Se pare ca unii nu stiu asta. Sot si sotie de ani buni, o casnicie cu bune si cu rele, pana la urma o casnicie normala. Doi oameni simpli. Totul s-a intors pe dos din gelozie. La inceput in cantitati mici, o suparare, o cearta si porma se linisteau apele. Timpul a amplificat totul. Gelozia a atins cote maxime. El a ajuns in stare sa faca adevarate crize de gelozie din nimicuri. Vroia sa detina controlul asupa ei si a relatiei.

Vroia sa stie tot, tot, iar pentru asta i-a luat sotiei cate un pantof din fiecare pereche, astfel incat ea sa nu aiba cu ce sa iasa din casa. Mi se pare absurd… daca vrea sa se duca, las-o sa se duca… daca ea vrea asta, nu o poti obliga, inseamna ca nu era pentru tine.

Asa e si acum in viata mea. Nu pot sa te tin… Drum bun in viata si sper sa iti gasesti aleasa care sa accepte ce nu am acceptat eu. E 12:41. Noapte buna.