Hai cu fata

Deci eu am serioase probleme cu capul. Vreti sa stiti ce fac de vreo juma de ora? Ma uit pe siteuri ca sa vad ce determina sexul copilului si cum pot sa-l influentez. Nu, nu vreau sa fac un copil maine, ci peste cativa ani. Dar am si eu o obsesie acolo, si anume vreau sa fie fata. Neaparat.

Daca o sa am baiat, nu stiu ce fac cu el. Bine, o sa-l iubesc, presupun, dar o sa-mi blestem sortile si o sa-mi doresc fata in continuare. Sper din suflet sa nu imi chinui baiatul imbracandu-l in haine roz si strigandu-l prin casa Clara. Deci pentru binele tuturor, ar fi de dorit sa am fata direct si gata.

Nu m-ar fi preocupat atat de tare subiectul daca n-as sti ca in conditiile actuale n-am absolut nicio sansa sa fac fata. Stiti teoria aia cu arborele genealogic al barbatului care influenteaza sexul copilului? Genetic, noi avem Xu, iar domnu’ vine cu completarea din dotare si anume X sau Y.

Nu se stie insa cati minibaietei si cate minifetite exista in dotarea domnului, iar din cate am aflat cercetand generosul internet, nu exista cercetari concrete care sa dea vreun rezultat sigur. Sunt doar diverse presupuneri pe care un site la confirma dupa care altul le infirma la scurt timp. E atat de confuzant! Ma rog, in familia domnului meu exista cu o precizie de 99% doar barbati.

Exista pe undeva, uitata de vreme si de timp, si o verisoara plapanda care nu se stie prin ce miracole ale naturii a rasarit. Dar verisoara aia plapanda este singura mea speranta de viitor! Ar trebui sa-i multumesc ca exista si sa nu mai vorbesc asa urat.