Ma doare capul. ok? ok.

In primul rand vreau sa spun ca am un “prieten” care ma spameaza. IPul lui duce la Arad, deci am restrans putin cercul de posibilitati, acum avem in jur de 190.000 de suspecti, 100.000 daca eliminam persoanele in etate care nu vorbesc urat. Aceste spamuri ma ataca direct si personal. Adica. In general, neavand nimic mai inteligent de spus, imi tranteste cate un sir imens de caractere, care, fiind mai lung decat ce poate suporta interfata mea, iese din layout, si imi disturbeaza toata treaba.

Eu vin acasa, le vad, le sterg, dau ban la IP si gata. Urmatoarea saptamana, omul isi schimba IPul, si continua spamul. Doamne, ce distractie. Ce ocupatie preferata de weekend trebuie sa ai ca sa faci asa ceva. Spamul nu ii ajunge, ieri a mai si intrat la mine de pe 3 “siteuri” fictive cu nume de activitati sexuale pe care ma ruga sa le intreprind cu el. Este foarte greu sa fii frustrat si sa te razbuni pe o gagica scriindu-i injuraturi pe blog, cred. Vai si amar ce am ajuns. De acuma, cand o sa fiu frustrata, o sa fac commuri nashpa la toata lumea care ma enerveaza! Sa ma SU*eti!!!

Bun. Si ca am terminat si cu asta, va spun sincer, am baut mult prea mult aseara. Da mult prea mult. La un moment dat nici nu mai stiu ce am baut. Stiu doar ca stateam dupa bar cu barmanii si patronii sau cine erau aia, si primeam shoturi si beri. Am mancat si o felie de mar. Ce ciudat. Un baiat a trecut pe langa mine si mi-a zis :”Iti citesc blogul!” si eu am zis “Nu creeeeeeeeeeed” el a zis “Ba da!” eu “Nu creeeeeed, ma!” la care el a zis :”andistancu.ro!” si eu am cascat gura de uimire. Oamenii chiar imi citesc blogul. Iar apoi ne intalnim in Expirat. Pe aceasta cale vreau sa salut omul. “Buna ziua”.

N-am sa scriu mult azi, sa stiti. M-a trezit o prietena cu mesajul :”Ce mahmura sunt” si ma intrebam daca mi-am trimis singura mesaj. Vai, ce multi bani i-am dat la taximetrist… Doar pentru ca nu mai suportam sa stau in masina, pentru ca mi-era semi rau.

Ieri am fost la cumparaturi si mi-am tras o pereche de Sketchers. Mi-a fost lene sa ma duc in Baneasa asa ca m-am dus in Cora. Acolo sunt vreo 6 magazine deci stiam eu ca imi cumpar ceva. Dupa ce mi-am achizitionat 3 tricouri extrem de ieftine, foamea mea de LUCRURI tot nu era satisfacuta. Asa ca am cautat altceva. Am intrat la Lee Cooper si mi-a zis gagica ca daca cumpar o pereche de blugi primesc 2 perechi de chiloti gratis! Oau. Ce tare. Dar, ma plictiseam, voiam chestii, am incercat blugi. Erau super seci. Dar imi stateau bine. Si primeam chiloti. Dar i-am zis sa mi-i tina 10 minute pana incerc adidashi. De ce le zice la adidashi adidashi? de la adidas, nu? De ce nu le zice naikari. M-am dus si mi-am luat o pereche de naikari de la Skechers.

Ma rog. Acuma, in speranta ca v-am amuzat destul, o sa plec pe meleaguri mai vesele. Au revoir. Cu accent pe Au. Capul.