O saptamana plina

Plina de chestii si chestiute. Saptamana asta a fost saptamana stricaciunilor. O roata de la scaunul de la birou s-a bulit, defapt a zburat cu totul. Acum am un scaun fara o roata, dar inca mai merge mititelul. Nu se cunoaste ca lipseste de acolo. Bun… Am reusit sa sparg telecomanda de la tv. Nu intrebati cum ca nici eu nu stiu.

Acum e lipita cu scoci peste tot,iar cand vreau sa apas pe vreun buton trebuie sa apas cu toata forta mea ca sa faca nesufeirul ala de contact. Cand ma uit la tv fac muschi. Mouse-ul meu are zilele numarate. Incepe sa se dezmembreze. A inceput cu firul lui cel negru care s-a rupt exact la intrarea in mouse. Sertarul unde am eu farduri, pieptanase, fundite nu se mai inchide. A ramas deschis in mijlocul casei. Este intepenit.

Iar cel mai rau si mai rau si mai rau si mai dureros pentru inimioara mea este faptul ca am ramas fara telefon. Il am de fix 2 ani, iar el a murit. Nu mai vrea si gata. Am incercat sa imi pun cartela la altele telefoane mai vechi de ale mele, pe care le-am pastrat pentru astfel de cazuri de urgenta, dar degeaba.

Parca s-au vorbit intre ele si nu mai merge NICIUNUL. Si culmea e ca cele vechi mergeau, in niciun caz nu le pastram daca erau moarte ca acum. Si asa am ramas eu fara muzica de ascultat la casti pana ajung la liceu, fara poze pe telefon si – vorba unei prietene, daca ma suna cineva sa imi zica ca am devenit milionara peste noapte?- fara posibilitatea asta.

Mercur e retrograd?