Postul prost prost acest post

Nu mai stiu ce sa scriu. Nu se intampla nimic si in acelasi timp se intampla atatea.

M-am decis sa tin dieta. Dieta este o psihoza tipic feminina care te ataca din cand in cand. Putine sunt femeile care nu tin dieta niciodata, iar statistic vorbind, femeile isi petrec 10 ani din viata tinand dieta. Eu sunt experta in diete, dupa cum am mai povestit, cred ca le-am tinut pe toate de pe planeta, de 10 ori. Acum revin la nebunie, nu mai mananc decat fructe si legume. Macar vreo 2 saptamani. Motivul pentru care scriu asta in blog este ca dupa ce ai notat ceva, iti vine mai greu sa te eschivezi decat dupa ce doar ai exprimat intentia verbal. Deci m-am decis. Ma purific, ma dezintoxic, si cu putin noroc, jos cateva kile.

Trebuie sa fac curat! Chores. Chores are killing me. Hainele mele aruncate peste tot alaturi de alte… minuni pe care nu vreau sa le mentionez, sticle de apa, bere si suc, ah, cate si mai cate, ma imping sa fac curat cum numai eu nu stiu. Pentru ca vineri se pare ca vom fi cei 6 fantastici la mine, sa ne petrecem in cinstea… sarbatoririi zilei de vineri. Ca sa fiu sigura ca ma apuc de treaba, am notat si asta. Si nu numai pe blog, ci si pe o foaie de hartie. Pe foaie scrie asa : Spalat vase, curatat chiuveta, curatat masa, curatat bufet, curatat chiuveta baie, curatat cada, dat cu mopu, strans hainele, dat cu aspiratorul. Nu crezi ca termin intr-o ora? Te las sa ma cronometrezi.

Tot ca sa fiu sigura ca se intampla, maine ma duc la cumparaturi. Este ultima ocazie de a prinde reducerile de la Baneasa, si in acelasi timp, ziua de salariu. Combinatia perfecta ca sa imi trag si eu niste pantaloni, vreo 2 bluze, niste tenisi si nici o geanta n-ar strica. Ah, the joy! Da, iubesc cumparaturile, sunt o fata stereotipica si imi place sa ma umplu de cat mai multe plase pe care sa le car dupa mine. Ba chiar cer cateva plase goale sa para ca am mai multe. Iar apoi ma inghesui cu ele in autobuz sa vada lumea cate mi-am cumparat! Psihoze feminine, cum spuneam.

Mi-am bagat si cererile de concediu. Desi iluziile si planurile mele de a pleca pe plaiuri mai indepartate s-au spublerat. N-am vrut sa cheltui bani pe care nu ii am. Desi ai mei isi fac acum al doilea concediu in Praga, iar primul l-au facut in Spania 2 saptamani, eu imi fac concediul ACASA. Nu prea am ce comenta pentru ca peste cateva luni au sa ma apuce pretentiile “luati-mi masina” care probabil, am eu asa o vaga impresie, ca o sa coste mai mult decat un concediu. Deci peste doua saptamani acasa, da? Va astept pe toti cu felurite metode de a ne petrece timpul liber, aburi de alcool included.

Bine. Serios ca nu mai am ce spune. Ma chinui de o ora sa scriu si prostiile astea. Not interesting, i know. Deci mai bine tac decat sa aberez prostii, nu? Ah, apropo, am început să scriu cu diacritice. Aşa, ca sa îî placa lu Darius. Iuhu, Darius, mă vezi? Eşti mândru de mine?

Vă pup pi tăţi. Îţâşilor.