Rapid doua vorbe

Luni, 15 Noiembrie. Afara ploua. Coafura nu rezista, normal, nu suntem in reclama la 3 Wetter Taft. Suntem intr-un Bucuresti trist si plin de bruma. Vine metroul, gol, ce fericire. Ma urc in el si analizez reclamele de pe pereti. Ce sa fac si eu, ma uit la chestuini publicitare. Nu dupa mult timp se aseaza in fata mea o fata. O analizez pe ea, daca tot mi s-a pus in vizor.

Bruneta, cu breton. Lungimea parului era cam ca si a mea, culoarea la fel. Bretonul era si el… ca al meu, dat intr-o parte pentru ca e deja prea lung si nu-ti vine nici sa-l tunzi si nici nu stii ce sa faci altceva cu el. Era machiata, eu nu eram, dar asta doar pentru ca nu am avut timp. De obicei imi trageam o linie cu tus deasupra pleoapelor, si asta a facut si ea. In picioare avea ugg boots negri, la fel ca mine. In rest hainele nu erau chiar aceleasi, dar oricum destul de similare incat sa ne confunzi mai ales la o vedere de behind. Oau, ce face moda asta din oameni. Te vrei unica, si ajungi sa fii o roboata care circula cu metroul si se vede in oglinda.

Luni, 15 Noiembrie, o leaca mai tarziu. Termin cu examenul la engleza dat cu viteza fulgerului. Iesit prima, fluturat palma, la revedere, ma bucur ca te-am vazut pentru prima si speram ultima oara in viata mea. Inapoi la metrou, ne indreptam spre birou, avem mult de lucru si timpul se scurge rapid spre cavou. Gata, glumeam.

In metrou am observat de data asta cu stupoare altceva. 99, 5% din populatie avea jachete negre. Negre, gri, maro inchis, albastru bleumarin. In general, aveai in fata o priveliste exagerat de intunecata. Expresiile faciale nu exprimau nici ele prea multa jovialitate. O fi ceva in aer? c

In afara de asta, m-a dus din nou cu gandul la uniformizarea asta pe baza de “moda”. Magazinele au o oferta atat de variata de toale si toleturi, dar cand le pui pe tine pana la urma arati exact la fel ca restul turmei, si nimic nu te diferentiaza. Ce mai conteaza un nasture in sus un clips in jos, cand pana la urma suntem doar niste fetze triste care circula cu metroul?

Oare totul este pus la punct de niste forte mai puternice? Dar sa nu ne intoarcem la teoria conspiratiei pentru ca e prea devreme si e prea luni pentru asa ceva.

Sunt in criza de timp, am o saptamana infernala in fata. Un atelier de clonare stiti careva? Ma ofer tester voluntar, pe gratis.

Deocamdata atat. S-ar putea sa dorm in agentie.