Short one

Sunt in pragul unei mici depresii. Adica de proportie mica, nu e nimic grav, nu sariti iara. Mi-am dat seama, impreuna cu pitulicile, care si-au dat si ele seama impreuna cu mine, ca am imbatranit. Aseara in Expirat parca nu mai cunosteam pe nimeni… cu exceptia a vreo 4 tipi cu care imi amintesc ca parca am intretinut o conversatie incetosata o data, cu exceptia persoanelor de la bar care sunt mereu aceeasi si mereu aproape, si cu exceptia catorva veterani care vin acolo dinaintea mea.

Asa. In rest nu cunosteam pe nimeni. Parca erau toti mai mici ca noi. O alta chestie foarte ciudata, e ca a fost PLIN de gagici. In conditiile in care anul trecut eram noi si o mare masa de barbati. Nu-i fain sa mergi intr-un club plin de gagici. La fel cum nici pentru ei nu era fain sa vina intr-un club plin de baieti. Ca mi-a zis o data cineva ca se simt ca la gay club. Anyway.

Sa fi fost totul pentru ca nu mai pot sa beau? Nu inteleg ce se intampla cu organismul meu. N-am mai auzit pe nimeni sa fi patit asta. Dupa 3 saptamani de pauza de alcool pentru ca efectiv nu imi venea nici sa ma apropii de sticle, aseara am decis ca totusi, e inaugurare, e iesire, e de baut macar putin. Asa ca am baut niste vodka acolo de incalzire, si am zis ca mai completez cand ajung.

Cand colo, ce sa vezi, nu eram nici beata nici teaza, da imi era asa o greata de nu prea puteam sa respir calumea. Paharul pe care mi l-am luat acolo l-am aruncat departe si m-am dus afara sa stau pe o bordura. Alaturi de multi altii care stateau si ei afara. La 3 am inceput sa ma vait ca vreau acasa, desi pitulicile ar mai fi stat. Da ce sa fac daca ma trezisem la 6. Asta e, nu mai rezistam. Deci am plecat. Si am dormit azi dimineata pana la 14. Dupa vise tumultuoase si alte framantari ale corpului in somn.

N-are rost. Asa ceva nu se poate. Din cate retin eu din povesti, facultatea asta ar trebui sa fie o destrabalare fara limite. Si uite ca tot mai putin se intampla asta. Ce as putea sa fac? Stie cineva vreun leac? Vreau macar in weekenduri sa ma bucur de viata.

Diseara… mall si film, ca pensionarii.