telespam

Saptamana trecuta am instalat la firma un nou post telefonic. Nu am apucat sa dam nimanui numarul de telefon si nu l-am publicat nicaieri. Iesi, suna. Ma uit la Lori, ea se uita la mine si apoi raspunde. Dupa 10 secunde inchide. “Era un robot”.

Dupa 5 minute suna iar. Raspund. Un domn vorbind clar si raspicat imi spune ca “Masina dumneavoastra trebuie sa fie asig….”. Inchid.

Dupa alte 5 minute suna iar. Raspuns. Acelasi domn incearca sa-mi vinda masina. El nu aude ce zic pentru ca e doar o inregistrare. Il pun pe speaker si las telefonul deschis. Vorbeste ce vorbeste si la un moment dat se face liniste cateva secunde. Urmeaza “Daca doriti sa aflati mai multe despre oferta de asigurari apasati 2…”. Liniste din nou. Daca doriti sa aflati mai multe despre oferta de asigurari apasati 2…,Daca doriti sa aflati mai multe despre oferta de asigurari apasati 2…Daca doriti sa aflati mai multe despre oferta de asigurari apasati 2…Daca doriti sa aflati mai multe despre oferta de asigurari apasati 2…

WTF ? Telefonul a fost inventat inaintea E-mailului. De ce a aparut spamul pe telefon abia acum ?
Oricum, oare cine va cumpara ceva de la o inregistrare telefonica ? Probabil ca cei care au gandit campania asta s-au gandit ca este foarte posibil sa ie un esec total asa ca nu au mentionat numele lor deloc in toata inregistrarea. SUnt oarte curios daca s-a general macar 1 (un) lead din toata treaba asta.

A, si mai sunt curios de unde au luat numarul ? Adica l-au luat de la Romtelecom, sau Romtelecom au anuntatentru de telespam ca exista un potential client nou ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *