The Pitch

Probabil ca nu e chiar cea mai potrivita zi in care sa scriu asta, dar nu ma pot abtine, pentru ca ma mananca in palma. Nici nu stiu daca e chiar cel mai bun canal de a comunica asta, poate ar trebui sa incerc pe mailuri individuale, dar ma rog, poate cauzez mai multa valva decat cu un banal mail.

Deci sa va zic despre ce e vorba. Eu am o idee de biznis. Ideea mea este atat de scumpa si de pretioasa, incat vreau neaparat sa o pun in aplicare. M-am obsedat. As putea sa o pun in aplicare singura, cred, dar nu cred ca ar avea efectul scontat. Cel mai bine ar fi daca as beneficia de ajutorul si sprijinul unui antreprenor in online. Cum nu stiu decat putini antreprenori in online, o sa ii stresez pe cei pe care ii cunosc.

Campania de stresare a antreprenorilor se va derula asa: eu imi explic ideea aici, dupa care pun un link la unul din ei. Ii rog sa ma ajute, tot aici, explicand avantajele lor in a face asta. Daca nu ma baga in seama din prima zi, ceea ce probabil se va intampla, voi mai insista. Timp de 10 zile, voi pune link in fiecare zi catre acelasi antreprenor. Voi trebuie sa intrati acolo, ca sa vada omu ca e serioasa treaba. Avem doua posibilitati: fie pune un hacker sa imi desfiinteze site-ul, fie, plin de apreciere si cu lacrimi in ochi fata de ideea mea sublima, se decide sa ma ajute.

Daca nu functioneaza cu unul nicicum, gasim altul, si il stresam pe ala. Si tot asa. Pana la urma se va gasi un suflet milostiv sa ma ajute. Daca nu merge cu bloguri, care este cea mai putin invaziva forma de a ma face auzita, o sa incerc altfel. Ma urc imbracata sumar pe o cladire si tin un banner de genul: “daca nu ma ajutati sa imi implinesc visul, ma arunc”. Sau asa ceva. Acuma chiar daca nu sunteti antreprenori in online, da aveti multi bani si cunostinte, e ok si asa! Va astept cu bratele deschise sa implinim impreuna visul meu.