Toamna nu-i ca vara

Odata cu schimbarea anotimpului, parca totul se schimba. Si starea mea de spirit. De exemplu, toamna sunt mult mai linistita decat vara sau alte anotimpuri. Toamna pot sa jonglez cu imbracamintea, pentru ca nu ma infofolesc ca iarna, dar nici nu apar mai mult dezbracata ca vara. Pot sa pun oricand ceva in minus sau in plus, pentru ca lumea nu se uita ciudat la tine pe strada.

E intre cald si frig, deci pot sa ma orientez foarte bine. Toamna ma face sa ma simt mai frumoasa ca vara. Toamna ma innebuneste cu mirosul ei si culorile ei. Lista ar putea continua. Imi place ca nu ma sufoc de caldura ca vara, cand e canicula, dar nici nu inghet daca ies afara din casa. E perfect. E anotimpul inspiratiei, creatiei si imaginatiei.

Singurul plus pe care il are vara, este vacanta si zilele de leneveala la soare sau la umbra, dupa preferinte. Vara nu te poti plimba prin parc de exemplu, ai muri de tot, te-ai topi cu fiecare pas facut. Toamna e altceva. Toamna ar trebui sa te inspire si pe tine, deci zambeste. Lasa deoparte lucrurile bune si rele si arunca o privire pe geam sau mai bine fugi pana in parc.

Du-te si simte lumea din jurul tau, pentru ca toamna se simte cel mai bine. Priveste partea buna a lucrurilor inainte sa o vezi pe cea rea. Sfatul meu: incearca sa te regasesti in fiecare anotimp… cand e toamna, regaseste-ti linistea interioara in ea.