Sa mi se intample ceva!

E un fel de concediu. Chiar daca eu sunt la birou. E concediu pentru ca tot managementul e in concediu. Sefa mea directa, creative directoru, executiveu, sefu mare, si tot asa. Noi… nu prea stim ce sa facem. Eu am venit la birou, si cei doi colegi care ajunsesera inaintea mea radeau. M-am uitat putin pierduta la ei si le-am zis “vai, ce o sa ne plictisim saptamana asta… voi aveti de lucru?” iar ei au simtit nevoia sa imi spuna o gluma cu Michael Phelps.

Cum, n-ati auzit de glumele cu Michael Phelps? Inseamna ca n-ati ascultat Guerrilla de dimineata. N-ati ascultat Guerrilla de dimineata? Pai ia puneti mana si ascultati, ca nu stiti ce pierdeti. Pentru ca s-au intors Dobro si Craio. Ieeeeeeeee…. dupa 7 saptamani in care au fost in concediu, si in care eu am stat cu sufletul la gura, au revenit pentru ca eu sa explodez din nou de ras in fiecare dimineata.

Si asa a fost. Incercam sa ma abtin in tramvai pentru ca doua babe se uitau ciudat la mine. Eu radeam de conversatia lor cu Dinu Maxer, care a avut o nunta ca in povesti. S-a casatorit undeva intr-un golf, el a venit pe un cal, un scafandru a venit cu o salupa si cine stie cate minuni ale imparatiei s-au mai intamplat. Tot evenimentul a fost dat pe acasa TV, iar povestea s-a terminat cu un cadru cu ei in apartamentul nuptial. Ma rog. Oamenii astia il suna pe Dinu Maxer o data la 3 luni, si de fiecare data fac misto de el. Eu nu pot sa inteleg cum omul asta nu se prinde. Radeau astia cu niste lacrimi de crocodil, si asta nimic. Era vesel. El insista sa le spuna lucruri haioase in continuare. Adica, kitsch. De care ei faceau misto in continuare. Si tot asa.

In rest, cam toata ora de matinal s-a invartit in jurul lui Michael Phelps. Care este un inotator care a raschetat toate medaliile posibile la Beijing. Evident, lumea in loc sa aplaude si sa fie mandra, a scos niste glume a la Chuck Norris. Si pentru ca este o zi de marti plictisitoare, nu se intampla nimic in afara faptului ca nu se intampla nimic ceea ce este enorm de bine, va dau link la michael phelps jokes ca dup-aia oricum o sa rasune pe toate gardurile si n-o sa mai fie nimic nou.

Deci, acuma pe bune, vreau sa mi se intample ceva. Daca se intampla, promit sa revin. But i wouldn’t count on it…